מחבת פסים, הינה מחבת, בה המשטח אינו ישר כמו במחבתות האחרות, אלא
משטח גלי. הטיגון במחבת זו, יוצר אפקט של מראה גלי למה שמטגנים. למשל: אם מטגנים
שניצל, אזי השניצל יצא גלי. אם מטגנים צ'יפס, אז לצ'יפס יהיו גלים. מי שרוצה להרגיש
שף, כדאי שייטגן במחבת זו. במאמר זה, ניתן רעיונות למאכלים אהובים וטעימים אותם
ניתן לטגן במחבתות פסים.

כיצד נראית המחבת?
צורת מחבת פסים, מזכירה מעט משטח גריל. למחבת תהיה צורה מרובעת, וחלק
מהמחבתות, יהיו מרובעות ועמוקות. ישנן מחבתות רחבות במיוחד, בהן ניתן לשים ביחד
ארוחה שלמה: שניצלים, צ'יפס, בצל, ועוד. בדרך כלל, יש להשתמש בהרבה שמן בעת
הטיגון. לעיתים, ניתן לקנות כיסוי למחבת, כדי למנוע בריחה של אדים וחום בזמן
הטיגון, ולדאוג שהאוכל אותו מכנים יהיה חם וטרי.
רעיון להכנת כריך המבורגר:
כולנו אוהבים לאכול המבורגר. כאשר להמבורגר יש פסים, אזי הכריך יהיה
טעים יותר. לכן, כל מה שעלינו לעשות, הוא לקנות במכולת חבילת המבורגרים, כריכים
עגולים מתאימים, ירקות לסלט, חסה, וקצת צ'יפס ובצל. אנו מטגנים את הקציצות היטב על
מחבת פסים, עד שישחים, וייראו היטב את הפסים. לאחר מכן, אנו פורסים מצע חסה על
הכריך, חותכים טבעות בצל, ירקות. אם רוצים, אפשר לטגן קצת רצועות צ'יפס ובצל.
מוסיפים קטשופ ורוטב אלף האיים, וכל רוטב אחר שתרצו, ובתיאבון!
כיצד להכין פיתה עם שניצל גלי, סלט, וצ'יפס מתפוחי אדמה ובטטה?
אנו יכולים להכין לבד, פיתה עם שני\צל טרי ועסיסי, צ'יפס חם, חומוס
וסלט. ראשית כל, כדאי לנו להצטייד בחזה עוף משובח כמה שיותר, ולדפוק אותו היטב
היטב עם הפטיש. לאחר מכן, יש לצפות אותו בביצה, ולטגן אותו טיגון עמוק, בתוך מחבת
פסים. אחר כך, כדאי לטגן צ'יפס, ורצועות בטטה. כך, מקבלים לנו רצועות בטטות ותפוחי
אדמה גליות וטעימות. אפשר לטגן גם בצל בצורה של טבעות או רצועות. כל מה שנשאר לנו,
הוא לשים קטשופ, טחינה וחומוס בפיתה, להכין סלט, ולשים את השניצל ואת הצ'יפס.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה